• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 23. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2009., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191278

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 27. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

30.04.2009., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 23. aprīļa sēdi

 

1. Izskatīja deputātes Janīnas Kursītes–Pakules iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Janīnai Kursītei–Pakulei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 30.aprīlī.

2. Izskatīja deputāta Gunta Blumberga iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Guntim Blumbergam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 30.aprīlī.

3. Pieņēma zināšanai Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāja biedra Gunāra Upenieka iesniegumu, kurā viņš informē, ka šā gada 21.aprīļa sēdē par komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Guntis Bērziņš. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram.

4. Pieņēma zināšanai deputāta Mārtiņa Rozes iesniegumu par viņa iekļaušanu deputātu grupās sadarbībai ar Ungārijas parlamentu un Baltkrievijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas iesniegumu par valsts kontroles padomes locekļu apstiprināšanu.

6. Apstiprināja komandējumu Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Andrim Veisam uz Vilkavišķiem (Lietuva) 2009.gada 25.aprīlī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!