• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 20. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2009., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191277

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 23. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

30.04.2009., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 20. aprīļa sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Dzintara Rasnača iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Dzintaram Rasnačam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.aprīlī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 23.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 4.maija sēdi.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2009.gada 20.aprīļa līdz 26.aprīlim.

6. Pieņēma zināšanai Francijas Republikas Senāta Francijas–Baltijas draudzības grupas delegācijas vizītes programmu Latvijā.

7. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu par deputāta Jāņa Porieša iekļaušanu Sabiedrības veselības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas Ingrīdas Circenes iesniegumu par deputāta Jāņa Porieša iekļaušanu Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Pieņēma zināšanai Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu, ka par Baltijas lietu apakškomisijas sekretāru ievēlēts deputāts Leons Līdums. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

10. Pieņēma zināšanai Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu, kurā viņš informē par Baltijas lietu apakškomisijas sastāvu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

11. Pieņēma zināšanai deputāta Gunta Bērziņa iesniegumu par viņa iekļaušanu deputātu grupās sadarbībai ar Īrijas parlamentu un Apvienotās Karalistes parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

12. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputātes Karinas Pētersones iekļaušanu Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

13. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Gunta Bērziņa iekļaušanu Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

14. Pieņēma zināšanai Nacionālās drošības komisijas sekretāra Gundara Daudzes iesniegumu, kurā viņš informē, ka šā gada 8.aprīļa sēdē par komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Māris Kučinskis. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

15. Pieņēma zināšanai Nacionālās drošības komisijas sekretāra Gundara Daudzes iesniegumu, kurā viņš informē, ka šā gada 8.aprīļa sēdē par komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts deputāts Dzintars Zaķis. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

16. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas biedra Leona Līduma iesniegumu par komisijas ieteikto kontaktpersonu sadarbībai starp Saeimu un Eiropas Padomi programmas “Vardarbība pret sievietēm novēršanu” īstenošanā.

17. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt un nodot Saeimas Kancelejai 4.maija Deklarācijas kluba atbildīgās sekretāres Veltas Čebotarenokas iesniegumu par autotransporta piešķiršanu.

18. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā “Par rīcības komitejas izveidošanu NATO Parlamentārās asamblejas 2010.gada pavasara sesijas rīkošanai Latvijā”.

19. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem Ventam Armandam Krauklim, Mārim Ārbergam, delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Rolandam Lakšam uz Klaipēdu (Lietuva) 2009.gada 23. un 24.aprīlī;

2) deputātu grupas “Eiropas parlamentārieši Āfrikai” priekšsēdētājai Ingrīdai Circenei uz Amsterdamu (Nīderlande) no 2009.gada 7.maija līdz 10.maijam;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam, delegācijas locekļiem Ingrīdai Circenei, Borisam Cilevičam, Jurim Dobelim, Oskaram Kastēnam, Antai Rugātei un delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2009.gada 25.aprīļa līdz 30.aprīlim;

4) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Inesei Kriškānei uz Strasbūru (Francija) no 2009.gada 21.aprīļa līdz 24.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!