• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2009., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191227

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

29.04.2009., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi


Nodarbinātības valsts aģentūra

Informācija darba devējiem

Nodarbinātības valsts aģentūra 2009.gadā organizē aktīvo nodarbinātības pasākumu “Apmācība pie darba devēja”, kura īstenošanai darba devēji piesakās Nodarbinātības valsts aģentūras filiālēs.

Informācija par pasākuma organizēšanas laiku, pieteikšanās termiņiem un prasībām pretendentiem publicēta Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā: www.nva.gov.lv (sadaļā “Darba devējiem”).

Papildu informācija Nodarbinātības valsts aģentūras filiālēs.


Paziņojums

Lestenes pagasta padomes juridiskā adrese ir “Zelmeņi” Lestenes pagastā, Tukuma rajonā, LV-3146.


Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē ANDREJU STAMBULIDI, dzim.1968.gadā, ka transportlīdzeklis Mercedes Benz 300 ar valsts reģistrācijas numuru DG 1377, ar kuru 2008.gada 26.janvārī tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr.PA236650, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam Andreju Stambulidi steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa Mercedes Benz 300 ar valsts reģistrācijas numuru DG 1377 atdošanu, saskaņā ar Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas 2008.gada 26.marta lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.

 

 

Sabiedrības integrācijas fonds aicina biedrības un nodibinājumus deleģēt pārstāvjus dalībai EEZ/ Norvēģijas finanšu instrumentu Nevalstisko organizāciju fonda

Vērtēšanas komisijā NOVĒROTĀJU statusā (3 vietas)

Pieteikumus par piedalīšanos konkursā (motivācijas vēstuli, organizācijas darbības raksturojumu un deleģētā pārstāvja CV) lūdzam iesniegt līdz 2009.gada 11.maijam plkst. 16.00, nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi liene.jekabsone@lsif.lv. Pieteikumus drīkst iesniegt tikai biedrības un nodibinājumi.

Saņemtie pieteikumi, tajā skaitā arī deleģētā pārstāvja CV, tiks publicēti Sabiedrības integrācijas fonda interneta mājaslapā www.lsif.lv. Fonds aicinās projektu iesniedzējus iepazīties ar pieteikumiem un izteikt savu viedokli par izvirzītajiem pretendentiem. Ja neviens no projektu iesniedzējiem, kuri būs iesnieguši projektus 2009.gada 13.marta izsludinātajā apakšprojektu iesniegumu atklātajā konkursā „NVO darbības atbalsta programma” un 24.aprīlī izsludinātajos apakšprojektu iesniegumu atklātajos konkursos „NVO projektu programma” un „NVO kapacitātes stiprināšanas programma” NVO fonda grantu shēmu ietvaros, nebūs izteicis iebildumus par kāda pretendenta klātbūtni vērtēšana procesā, attiecīgais pārstāvis tiks apstiprināts dalībai Vērtēšanas komisijā novērotāja statusā. Ja būs pieteikušies vairāk nekā 3 pārstāvji, tiks apstiprināti tie, kuru pieteikumi elektroniski bija saņemti pirmie.

Tālrunis kontaktinformācijai 67078218, e-pasts: liene.jekabsone@lsif.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!