• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ilgtspējīgas attīstības stratēģijas sabiedrisko apspriešanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.2009., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191116

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

25.04.2009., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ilgtspējīgas attīstības stratēģijas sabiedrisko apspriešanu

 

Pirmdien, 27.aprīlī, sākas Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģijas līdz 2030.gadam (LIAS) 1.redakcijas sabiedriskā apspriešana, kurā ikviens aicināts diskutēt par stratēģijā piedāvātajiem rīcības virzieniem un piedāvātajiem risinājumiem.

Sabiedriskās apspriedes ietvaros nozaru eksperti, nevalstiskās organizācijas, sadarbības partneri, pašvaldību iestāžu speciālisti, uzņēmēji un ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts aktīvi iesaistīties, izteikt viedokli un priekšlikumus LIAS galaredakcijas veidošanai.

Diskusiju par stratēģijas piedāvātajiem risinājumiem sāks Reģionālās attīstības trīspusējās sadarbības apakšpadome. Apakšpadome tiks iepazīstināta ar piecu kapitālu pieeju attīstības plānošanā – cilvēkkapitāls, ekonomikas kapitāls, sociālais kapitāls, dabas kapitāls un telpiskā perspektīva – un aicināta izteikt savus priekšlikumus un redzējumu par stratēģiskajiem izaicinājumiem un to risinājumiem.

Pēc sabiedriskās apspriešanas beigām tiks sagatavots pārskats, kurā būs apkopoti apspriedē izteiktie priekšlikumi un iesniegti izskatīšanai Nacionālās attīstības padomes sēdē.

Ar sabiedriskai apspriešanai nodotajiem materiāliem ikviens aicināts iepazīties LIAS mājaslapā www.Latvija2030.lv un sadaļā “Forums” izteikt savu viedokli un priekšlikumus.

 

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!