• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Jēkabpils amatpersonām un iedzīvotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.04.2009., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/191045

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Līvānu amatpersonām un iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

24.04.2009., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Jēkabpils amatpersonām un iedzīvotājiem

 

23.aprīlī Valsts prezidents V.Zatlers kopā ar Lilitu Zatleri viesojās arī Jēkabpilī.

Vispirms Valsts prezidents nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa Jēkabpilī un pēc tam tikās ar pilsētas domes vadību un rajona pašvaldību vadītājiem. Tikšanās laikā amatpersonas apsprieda administratīvi teritoriālo reformu, kā arī strukturālās reformas valsts pārvaldē, izglītības un veselības aprūpes sistēmās un to radītos izaicinājumus. Jēkabpils pārstāvji informēja par uzņēmējdarbības aktualitātēm reģionā un aicināja Eiropas Savienības struktūrfondus novirzīt ražošanas nozares attīstībai. Sarunas laikā tika plaši diskutēts par izglītību, īpaši par vispārizglītojošajām un profesionāli tehniskajām skolām, kā arī par mazākumtautību skolu lomu un to finansēšanas modeli.

Valsts prezidentam bija iespēja iepazīties ar vienu no lielākajām tomātu un gurķu audzētavām Latvijā SIA “Rītausma”. Apmeklējot uzņēmumu, viņš pauda gandarījumu, ka tajā strādā darbinieki vairāk nekā desmit gadu, kas liecina par darbinieku kopības un atbildības izjūtu.

Viesojoties Jēkabpilī, V.Zatlers apskatīja Daugavas dambi un Strūves meridiānu, kā arī apmeklēja Sēļu sētu, kur viņam bija iespēja tikties ar pilsētas iedzīvotājiem.

Vēlāk Valsts prezidents apmeklēja Jēkabpils rajona policijas pārvaldi, kur viņš apskatīja dežūrdaļu un izolatoru, kā arī tikās ar policijas darbiniekiem.

Valsts prezidents devās arī uz Krustpils pili, kur L.Zatlere atklāja Valsts apbalvojumu izstādi. Ikviens interesents to varēs apskatīt Krustpils pilī līdz maija beigām.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!