• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.04.2009., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190677

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

17.04.2009., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi


Paziņojums

Ventspils pilsētas vēlēšanu komisija aicina izvirzīt un pieteikt savus pārstāvjus iecirkņu komisiju izveidošanai darbam Eiropas Parlamenta un pašvaldības vēlēšanām š.g. 6.jūnijā atbilstoši likuma “Par pilsētu, rajonu, novadu un pagastu vēlēšanu komisijām un vēlēšanu iecirkņu komisijām” 6. un 8.pantam.

Vēlēšanu iecirkņa komisijas locekļa kandidāta pieteikuma izsniegšana un pieteikuma pieņemšana notiek katru darbdienu no plkst. 14.00 līdz 16.00 Ventspilī, Jūras ielā 36, 43.kabinetā no š.g. 14.aprīļa līdz 30.aprīlim. Uzziņas pa tālr. 63601111.


Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē IGORU TARASOVU, dzim. 1964.gada, ka viņam piederošais transportlīdzeklis VW Passat Variant ar valsts reģistrācijas nr.FK 9462 ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”. Lūdzam Igoru Tarasovu steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par viņam piederošā transportlīdzekļa VW Passat Variant ar valsts reģistrācijas nr. FK 9462 atdošanu, saskaņā ar Rīgas Vidzemes priekšpilsētas 2008.gada 29.decembra lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu Nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45 .punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks mēneša laika no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.


Paziņojums

Valsts robežsardzes Rīgas pārvalde pārdod norakstītos dienesta suņus: Agat von Mchen, vecums 9 gadi, vācu aitu suns, Amber von Machen, vecums 9 gadi, vācu aitu suns, Rider, vecums 9 gadi, beļģu aitu suns.

Ieinteresētajām personām griezties 5 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Valsts robežsardzes Rīgas pārvaldē Rūdolfa ielā 5, Rīgā, vai zvanot pa tālruni 2787682.


Brīdinājums

Personas, kuras nelikumīgi izmanto Jāņavārtu ielas 5 (kadastra nr.01001212605) piederošās piemājas zemes teritoriju, tiek brīdinātas par to, lai šī teritorija būtu atbrīvota līdz 2009.gada 20.maijam, pamatojoties uz Jāņavārtu ielas 5 dzīv. īpašnieku kopsapulces protokolu par piemājas zemes labiekārtošanu un apsaimniekošanu.

Ja kādai no personām ir apliecinoši dokumenti par šīs teritorijas izmantošanu, lūdzam iesniegt Jāņavārtu ielas 5 pilnvarotajai personai K.Mehai līdz 2009.gada 20.maijam.

Ja teritorija kādu iemeslu dēļ netiks atbrīvota, tajos novietotie priekšmeti un objekti tiks uzskatīti par pamestiem (bezīpašnieku manta) ar visām no tā izrietošām sekām.

Jāņavārtu ielas 5 pilnvarotā persona K.Meha, kontakttālrunis 29332465.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!