• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzjūtību Itālijas tautai sakarā ar zemestrīces traģēdiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2009., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/190322

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par strukturālām reformām ministrijā un tās padotības iestādēs

Vēl šajā numurā

07.04.2009., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzjūtību Itālijas tautai sakarā ar zemestrīces traģēdiju

 

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Valdis Zatlers 6.aprīlī nosūtījis līdzjūtības vēstuli Itālijas Republikas prezidentam Džordžo Napolitāno saistībā ar naktī uz pirmdienu Itālijā notikušo spēcīgo zemestrīci, kura nodarījusi nopietnus zaudējumus un atņēmusi dzīvību vismaz 27 cilvēkiem.

“Biju patiesi apbēdināts, uzzinot par katastrofālo zemestrīci, kas satricināja centrālo Itāliju un izraisīja milzīgu postu tās iedzīvotājiem. Šāda mēroga dabas katastrofa ir cilvēka prātam neaptverama, gluži tāpat kā neiedomājamas ir arī to cilvēku skumjas un ciešanas, kuri zaudējuši savus tuviniekus, draugus un mīļos.

Šajā skumju brīdī savā un Latvijas tautas vārdā izsaku visdziļāko līdzjūtību visai Itālijas tautai un jo īpaši bojāgājušo cilvēku ģimenēm un draugiem,” vēstulē raksta Valsts prezidents.

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas priekšsēdētājs:

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 6.aprīlī nosūtījis līdzjūtības vēstuli Itālijas parlamenta apakšpalātas spīkeram Džanfranko Fini saistībā ar naktī uz pirmdienu Itālijā notikušo traģisko zemestrīci.

Saeimas vārdā G.Daudze pauž visdziļāko līdzjūtību Itālijas tautai saistībā ar postošo zemestrīci, kas prasījusi cilvēku dzīvības.

Saeimas preses dienests

 

Ārlietu ministrs:

Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš nosūtījis vēstuli Itālijas ārlietu ministram Franko Fratīni saistībā ar valsts vidienē notikušo zemestrīci. Ārlietu ministrs vēstulē izteicis līdzjūtību Itālijas tautai un piederīgajiem, kuri dabas stihijā zaudējuši ģimenes locekļus un tuviniekus.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!