• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2009., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

31.03.2009., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

 

Banku augstskola izsludina konkursu uz amatu:

ASOCIĒTAIS PROFESORS

Vadībzinātnes nozares Uzņēmējdarbības vadības apakšnozarē – 1 vieta

Prasības pretendentiem:

- doktora grāds,

- vismaz 5 gadu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze, no kuriem vismaz viens gads nostrādāts augstskolā (vairāk nekā 240 stundas gada laikā),

- datorprasme (Word, Excel, Power Point),

- teicamas svešvalodu (īpaši angļu) zināšanas, prasme pielietot tās studiju un metodiskajā darbā,

- atbilstība 04.09.2001.MK noteikumu Nr.391 prasībām.

Mēs piedāvājam:

- interesantu darbu dinamiskā un mūsdienīgā augstskolā

- konkurētspējīgu atalgojumu

- sociālās garantijas

Pieteikuma vēstuli un CV 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas sūtīt uz e-pastu aija.lukstina@ba.lv vai iesūtīt pa pastu ar norādi „Personāla daļa – konkursam”. Mūsu adrese: Rīgā, K.Valdemāra ielā 161, LV – 1013. Kontakttālr. 7709299.


Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra izsludina konkursu

uz vakanto valsts civildienesta ierēdņa amatu:

Sūdzību izskatīšanas un kontroles nodrošināšanas nodaļas vadītājs/-ja

Kontroles un uzraudzības departamentā

Prasības pretendentiem: atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām; augstākā juridiskā izglītība; labas iemaņas darbā ar datoru; prasme formulēt un izteikt rakstveidā un mutiski viedokli par kompetencē esošiem jautājumiem; vismaz viena gada pieredze vadītāja amatā; pieredze valsts pārvaldē un/vai darbā veselības aprūpes jomā tiks uzskatīta par priekšrocību; spēja patstāvīgi organizēt un vadīt savu un citu cilvēku darbu; valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī; augsta atbildības izjūta, teicamas sadarbības un komunikācijas prasmes.

Galvenie darba pienākumi: kvalitatīvi organizēt nodaļas ikdienas darbu; nodrošināt fizisko un juridisko personu sūdzību izskatīšanu un līguma nosacījumu izpildes pārbaužu veikšanu; izvērtēt pārbaužu rezultātu tiesisko atbilstību un sagatavot lēmumu projektus; sagatavot atzinuma projektu pārbaužu rezultātu apstrīdēšanas gadījumos; piedalīties sarunās ar līgumpartneriem strīdus situāciju risinājumam; piedalīties metodiskās vadības un iekšējo normatīvo aktu projektu izstrādē.

Piedāvājam: dinamisku darbu profesionālā komandā; iespējas kvalifikācijas celšanai; stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

Motivācijas vēstuli un CV (ar norādi „Sūdzību izskatīšanas un kontroles nodrošināšanas nodaļas vadītājs/-ja”) sūtīt Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras Personāla departamentam Rīgā, Cēsu ielā 31 (6.ieeja), LV-1012, vai pa e-pastu Inguna.Murane@voava.gov.lv 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Tālr. informācijai 67045023.


Amatu konkursu rezultāti

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Attīstības instrumentu departamenta Pārrobežu sadarbības programmu vadības nodaļas vecākās ekspertes amatā ar 2009.gada 25.martu konkursa kārtībā iecelta MARINA GŅEDOVA.


Kultūras ministrijas paziņo, ka konkursa kārtībā Kultūras ministrijas Juridiskās nodaļas vadītāja vietnieka amatā ir iecelts SANDIS VOLDIŅŠ.


Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 2009.gada 27.marta 49.laidiena 35.lappuses pirmajā sludinājumā par Latvijas Universitātes izsludināto konkursu uz profesoru, asociēto profesoru un pārējām akadēmiskajām vietām uz profesora amata vietu tirgzinībās (ekonomika) pareizi jābūt norādītām 2 vakancēm. Atvainojamies par pieļauto neprecizitāti.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!