• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 19. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2009., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189903

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2009. gada 19. marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

31.03.2009., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 19. marta sēdi

 

1. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāšu Sarmītes Ķikustes un Dagnijas Staķes izstāšanos no Enerģētikas apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputātes Sarmītes Ķikustes izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Oskara Kastēna iesniegumu par deputātes Ingunas Rībenas izstāšanos no Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Pieņēma zināšanai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu par deputātes Sarmītes Ķikustes izstāšanos no Sabiedrības veselības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai deputāta Vitālija Aizbalta iesniegumu par vēlmi saņemt deputāta atalgojumu Saeimā sakarā ar Satiksmes ministrijas parlamentārā sekretāra amata pienākumu pildīšanas izbeigšanu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

6. Pieņēma zināšanai labklājības ministra Ulda Auguļa iesniegumu par Latvijas Republikas Augstākās padomes deputātu pensijām.

7. Pieņēma zināšanai deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu par Saeimas 12.marta ārkārtas sēdes kavējumu.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Silvai Bendrātei un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2009.gada 15.aprīļa līdz 17.aprīlim;

2) Eiropas lietu komisijas loceklim Mārtiņam Rozem uz Briseli (Beļģija) 2009.gada 23. un 24.martā;

3) Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Eglītim un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Romu (Itālija) no 2009.gada 24.marta līdz 26.martam.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Vairas Paegles un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Aināra Nāgeļa komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 4. un 5.aprīlī.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Oskara Kastēna komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 19.marta līdz 23.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!