• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 16. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2009., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189902

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2009. gada 19. marta sēdi

Vēl šajā numurā

31.03.2009., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 16. marta sēdi

 

1. Izskatīja 9 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2009.gada 19.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2009.gada 19.martā pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Oskara Kastēna iesniegumu par deputāta Pētera Hankas izstāšanos no Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputātes Dagnijas Staķes izstāšanos no Sporta apakškomisijas un Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu par deputāta Anda Kāposta izstāšanos no apakškomisijas darbam ar Tiesu iekārtas likumu sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Nils Ušakovs ievēlēts par deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētāju, bet deputāts Māris Ārbergs – par grupas priekšsēdētāja vietnieku.

8. Nolēma nodot Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai un Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Ministru kabineta iesniegto pārskatu par valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietojumu 2008.gadā.

9. Izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 12.marta sēdē.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei un komisijas konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Krakovu (Polija) no 2009.gada 27.marta līdz 30.martam;

2) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājam Oskaram Kastēnam uz Tbilisi (Gruzija) no 2009.gada 19.marta līdz 23.martam.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Venta Armanda Kraukļa un delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas komandējumu uz Helsinkiem (Somija) 2009.gada 1. un 2.martā.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa Nila Ušakova komandējumu uz Sarajevu (Bosnija un Hercegovina) no 2009.gada 18.marta līdz 22.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!