• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par padomju likvidēšanu kapitālsabiedrību meitaskompānijās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.2009., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189485

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministrs: Pasniedzot pirmo Latvijas Goda tiesneša apliecību

Vēl šajā numurā

20.03.2009., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par padomju likvidēšanu kapitālsabiedrību meitaskompānijās

 

Ekonomikas ministrs Artis Kampars 19.martā Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai nosūtījis vēstuli, kurā aicina Saeimas deputātus pieņemt grozījumus likumā “Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām”, paredzot likvidēt padomes arī valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību meitaskompānijās.

 “Pieņemot principiāli svarīgo un simbolisko lēmumu par politisko padomju likvidēšanu valsts kapitālsabiedrībās, darbs netika izdarīts līdz galam – valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību meitaskompānijās padomes tika atstātas. Es piedāvāju pielikt punktu šim stāstam par politiskajām padomēm un rosinu Saeimas deputātus pieņemt likuma grozījumus, atbilstoši kuriem padomes tiks likvidētas arī valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību meitaskompānijās,” uzskata A.Kampars.

Ministra piedāvātajā likuma grozījumu projektā paredzēts arī noteikt ierobežojumus attiecībā uz meitaskompāniju valdes locekļu algu lielumu.

Likuma grozījumos piedāvāts noteikt, ka likuma normas attiecībā uz valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību meitaskompānijām stājas spēkā 2009.gada 1.jūnijā.

 

Sandris Sabajevs, ekonomikas ministra padomnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!