• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrs: Par regulārām ikmēneša sarunām ar nozares pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2009., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189406

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iekšlietu sistēmas optimizēšanu

Vēl šajā numurā

19.03.2009., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrs: Par regulārām ikmēneša sarunām ar nozares pārstāvjiem

 

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs turpinās tradīciju reizi mēnesī klātienē tikties ar Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomi (LOSP), tāpat arī ar citām zemnieku intereses pārstāvošajām organizācijām, lauku saimniekiem un uzņēmējiem un citiem nozares pārstāvjiem.

“Es runāšu ar visiem nozares cilvēkiem, ar visām organizācijām, kas pārstāv savas nozares, taču vienu varu teikt uzreiz – pieņemtie lēmumi nebūs tādi, kas apmierinās visus. Ar to šajos krīzes apstākļos ir jārēķinās,” tā pēc tikšanās 18.martā norādīja zemkopības ministrs.

“Šajā krīzes situācijā, kad visos valsts pārvaldes sektoros ievērojami jāsamazina izdevumi, tostarp arī zemkopībā, darīšu visu iespējamo, lai vismazāk no samazinājuma ciestu Eiropas Savienības fondu līdzekļi. Tie šajā brīdī lauksaimniekiem ir ļoti nepieciešami,” uzskata J.Dūklavs.

“Esmu uzdevis Zemkopības ministrijas speciālistiem vistuvākajā laikā rūpīgi izvērtēt, kuras no Eiropas Savienības atbalsta programmām šobrīd ir aktuālākās, pēc iespējas ātrāk apgūstamas, lai attīstītu ražošanu laukos, un kuru īstenošanu savukārt varam atlikt uz vēlāku laiku,” sacīja ministrs.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!