• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Komisija: Par apsveikumu jaunajam Latvijas valdības vadītājam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2009., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189267

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Savienības darbību 2008.gadā

Vēl šajā numurā

17.03.2009., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Komisija: Par apsveikumu jaunajam Latvijas valdības vadītājam

 

Ir nosūtīts un saņemts Eiropas Komisijas priekšsēdētāja Žozē Manuela Barrozu apsveikums Latvijas Republikas Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim.

Eiropas Komisijas priekšsēdētājs Ž.M.Barrozu Eiropas Komisijas vārdā sveic V.Dombrovski saistībā ar viņa iecelšanu Latvijas Republikas Ministru prezidenta amatā un novēl veiksmi Ministru prezidenta darbā, veidojot konkurētspējīgu ES saskaņā ar Lisabonas programmas mērķiem.

 “Jūs stājaties šajā amatā kritiskā laikā, kad Latvijai un citām dalībvalstīm jāveic izšķirīgi pasākumi, lai pārvarētu ekonomiskās krīzes ietekmi. Eiropas Savienība var vislabāk pārvarēt šābrīža sarežģījumus ar solidāru darbību. Pašlaik vairāk nekā jebkad ātrai un ilgtspējīgai Eiropas ekonomikas atveseļošanai nepieciešams ievērot vienotā tirgus principus. Ceru, ka Jūs aktīvi darbosieties, lai informētu iedzīvotājus par iespējām, ko piedāvā Latvijas dalība Eiropas Savienībā, tuvojoties Latvijas iestāšanās ES piektajai gadadienai,” teikts apsveikuma vēstulē.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!