• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts drošību atsevišķā izdevumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.1999., Nr. 217/219 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18921

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta balvas izcīņu vieglatlētikā Valmierā

Vēl šajā numurā

02.07.1999., Nr. 217/219

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts drošību atsevišķā izdevumā

Vakar, 29.jūnijā, Aizsardzības ministrijā notika aizsardzības ministra Ģirta Valda Kristovska brošūras "Nacionālā drošība Latvijas parlamentārās demokrātijas apstākļos" prezentācija.

Šī ir jau septītā brošūra sērijā, kuru kopš 1998.gada maija izdod Aizsardzības ministrija. Līdz šim klajā nākušas šādas brošūras par Latvijas Republikas aizsardzības un drošības jautājumiem: G.Ulmanis. "Nacionālie bruņotie spēki šodien un rīt Latvijas drošības kontekstā"; V.Birkavs. "Latvijas drošība starp Madridi un Vašingtonu. Ārpolitiskie un iekšpolitiskie aspekti"; T.Jundzis. "Cik maksā valsts aizsardzība?"; "ASV Aizsardzības departamenta vērtējums par Latvijas aizsardzības sistēmau"; J.Pāvuls. "Sabiedrības attiekme pret aizsardzības jautājumiem Zviedrijā"; J.Mačis. "Obligātais militārais dienests un jauniešu valstiskā audzināšana".

Vēl šogad Aizsardzības ministrija plāno izdot vairākas brošūras par totālo aizsardzību Skandināvijas valstīs un Latvijā, NATO un Latvijas drošības politiku, Baltijas valstu militāro sadarbību. Minēto brošūru mērķauditorija ir Saeimas un valdības locekļi, citas valsts pārvaldes un pašvaldību institūcijas, sabiedriskās organizācijas, augstākās un vidējās mācību iestādes, bibliotēkas un Latvijas pārstāvniecības ārzemēs.

Aizsardzības ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!