• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ungārijas vēstnieka vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2009., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/189169

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts garantijām uzņēmējiem

Vēl šajā numurā

17.03.2009., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ungārijas vēstnieka vizīti Saeimā

 

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs Jānis Strazdiņš 5.martā tikās ar Ungārijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ištvānu Mohāču.

Vēstnieks informēja J.Strazdiņu par Ungārijas parlamenta Kultūras komitejas priekšsēdētāja Ivana Peto vēlmi vizītē apmeklēt Latviju un iepazīties ar radniecīgās komisijas darbu.

J.Strazdiņš pauda gandarījumu par tikšanos un aicināja Ungārijas delegāciju Latvijā viesoties maija otrajā pusē vai jūnijā. Tā būs lieliska iespēja iepazīties un pārrunāt abu valstu parlamentu darba aktualitātes kultūrā, norādīja J.Strazdiņš.

Tikšanās laikā pārrunāti arī abām valstīm aktuālie jautājumi, politiskā un ekonomiskā situācija. J.Strazdiņš Ungārijas vēstnieku informēja par politisko partiju darbu, veidojot jaunu valdību. Viņš teica, ka Saeima par jaunās valdības apstiprināšanu varētu lemt 12.martā, un sagaidāms, ka valdībā strādās vairāki profesionāļi, kas līdz šim nav bijuši aktīvi politikā. Nozīmīgs jaunās valdības uzdevums būs turpināt sarunas ar Starptautisko valūtas fondu par starptautisko aizdevumu, paskaidroja J.Strazdiņš.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!