• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par drošas ceļošanas mēnesi pirms vispārējās tūrisma sezonas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2009., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188695

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par ekonomisko attīstību un regresa pārvarēšanu

Vēl šajā numurā

05.03.2009., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par drošas ceļošanas mēnesi pirms vispārējās tūrisma sezonas

 

Ārlietu ministrija izsludina martu un aprīli par drošas ceļošanas mēnesi, kuru laikā plānota plaša informatīva kampaņa “Mēs rūpējamies par jūsu drošību!”. Kampaņas laikā pirms tūrisma sezonas Ārlietu ministrija vēlas atgādināt par to, kas jāzina, ceļojot uz ārvalstīm, kā rīkoties ārkārtas situācijās ārvalstīs, kā arī par to, ka palīdzību krīzes situācijās ārvalstīs iespējams saņemt, gan sazinoties ar Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta dežurantu pa mobilo tālruni 29287398 (24 stundas diennaktī, arī brīvdienās un svētku dienās), gan vēršoties Latvijas pārstāvniecībās ārvalstīs vai arī jebkuras citas Eiropas Savienības valsts vēstniecībā, ja attiecīgajā ārvalstī nav Latvijas pārstāvniecības. 

Īpašu uzmanību Ārlietu ministrija pievērsīs šā gada ministrijas jauninājumiem, kas ieviesti, lai jebkuram ceļotgribētājam informācija par drošu ceļošanu būtu pieejamāka – bezmaksas informatīvo tālruni ceļotājiem 80005905, kas darbojas darbdienās darba laikā; zvanot no ārvalstīm, tālruņa numurs ir 0037167015905, kā arī pilnveidoto Konsulāro reģistru, kas tagad pieejams arī tiešsaistes režīmā ministrijas mājaslapā www.am.gov.lv un nodrošina operatīvu informāciju.

Sabiedrība ar mediju starpniecību tiks informēta par to, kas jāzina, ceļojot uz ārvalstīm tradicionālajos pasākumos nacionālajiem un reģionālajiem medijiem.

Īpaši tiks uzrunāti jaunie ceļotāji: plānojot ceļojumu, jāatceras par apdrošināšanu, reģistrēšanos Konsulārajā reģistrā un nodrošināšanos ar informāciju par Latvijas un ES dalībvalstu pārstāvniecību atrašanās vietām ceļojuma maršrutā.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!