• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par nozīmīgāko valsts infrastruktūras objektu attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2009., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188545

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ārlietu ministra darba vizīti Ēģiptes Arābu Republikā

Vēl šajā numurā

03.03.2009., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par nozīmīgāko valsts infrastruktūras objektu attīstību

 

Pagājušajā nedēļā Finanšu ministrija (FM) ir iepazinusies ar valsts nekustamo īpašumu apsaimniekotāja VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) sniegto informāciju par progresu, kāds tika sasniegts, izpildot Ministru kabineta lēmumus par valsts infrastruktūras objektu attīstību.

Finanšu ministrija atbalsta VNĪ veiktās investīcijas ēku rekonstrukcijā un būvniecībā, jo tās būtiski veicinās nekustamā īpašuma tirgus attīstību Rīgā un citos Latvijas reģionos. FM uzdod valsts nekustamo īpašumu apsaimniekotājam nodrošināt regulāru publisku informācijas sniegšanu par norisēm investīciju projektu attīstībā, lai ar tām pilnībā tiktu iepazīstināti uzņēmēji, nevalstisko organizāciju pārstāvji, sociālie sadarbības partneri, kā arī visi interesenti.

Valsts nekustamo īpašumu apsaimniekotājs šogad dažādu valstiski svarīgu objektu attīstībā plāno investēt 30 200 000 latu, tai skaitā nodokļos valsts un pašvaldību budžetos tiks samaksāti 8 050 000 latu. No tiem aptuveni 3 400 000 latu būs PVN maksājums, bet 4 650 000 latu – iedzīvotāju ienākuma nodokļa un sociālā nodokļa maksājumi. Visas investīcijas tiks veiktas, izmantojot VNĪ pašu kapitālu un piesaistītos finanšu līdzekļus, bet ne valsts budžeta līdzekļus.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!