• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicinot piedalīties diskusijā par ekonomikas stabilizēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2009., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188325

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Baltkrievu pamatskolas pedagogiem un skolēniem

Vēl šajā numurā

26.02.2009., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicinot piedalīties diskusijā par ekonomikas stabilizēšanu

 

Šodien, 26.februārī, Valsts prezidents Valdis Zatlers un Stratēģiskās analīzes komisija (SAK) aicina Latvijas ekonomikas ekspertus uz apaļā galda diskusiju par vidējā termiņa mērķiem un kritērijiem stratēģiskai rīcībai ekonomikas stabilizēšanai.

SAK ir izstrādājusi ideju kopumu vidējā termiņa stratēģiskai rīcībai ekonomikas stabilizēšanai, kas tiks prezentēti diskusijas ievadā un kalpos kā pamats diskusijas materiālam. Līdz ar to Valsts prezidents, SAK un ekonomisti pārrunās prioritāros pasākumus ekonomikas stabilizēšanai Latvijā īstermiņā un vidējā termiņā, diskutēs par SAK piedāvāto rīcību un uzklausīs Latvijas vadošo ekonomistu ieteikumus un argumentus.

Diskusijā piedalīsies Valsts prezidents V.Zatlers, Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs, Stratēģiskās analīzes komisijas locekļi: Stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētājs, Rīgas Ekonomikas augstskolas asociētais profesors Roberts Ķīlis, LDDK izpilddirektore Elīna Egle, AS “Swedbank” vadošais ekonomists Mārtiņš Kazāks, Latvijas Bankas prezidenta padomnieks Edvards Kušners, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs un Rīgas Ekonomikas augstskolas pasniedzējs Andris Strazds.

Tāpat ar savu viedokli dalīties ir aicināti eksperti: Vjačeslavs Dombrovskis, Baltijas Starptautiskais ekonomikas politikas studiju centrs; Gatis Eglītis, Eiropas Komisija, Brisele; Olga Ertuganova, AS “Latvijas Krājbanka”; Raita Karnīte, Latvijas Zinātņu akadēmijas Ekonomikas institūts; Marina Kirtovskaja, laikraksts “Bizness un Baltija”; Uldis Osis, ekonomists; Māris Ķirsons, laikraksts “Dienas Bizness”; Gundars Ostrovskis, Eiropas Komisija, Brisele; Jānis Ošlejs, ekonomists, SIA “Primekss”; Daniels Pavļuts, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera; Pauls Raudseps, laikraksts “Diena”; Uldis Rutkaste, Latvijas Banka; Pēteris Strautiņš, AS “Swedbank”; Andris Vilks, AS “SEB banka”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!