• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2009. gada 19. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2009., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188301

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 2009. gada 19. februāra sēdi

Vēl šajā numurā

26.02.2009., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2009. gada 19. februāra sēdi

 

1. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Ivana Klementjeva izstāšanos no Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Jāņa Strazdiņa iesniegumu par deputāta Oskara Kastēna iekļaušanu Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Oskara Kastēna iekļaušanu Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Gunta Blumberga iesniegumu par deputāta Ivana Klementjeva izstāšanos no Enerģētikas apakškomisijas sastāva. Prezidijs nolēma nodot
minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Sandijas Audzeres iecelšanu Administratīvās rajona tiesas tiesneša amatā.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša Andreja Grūbes atbrīvošanu no Kurzemes apgabaltiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Ventspils tiesas tiesneša amatā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Unas Melamedas iecelšanu amatā atkārtoti uz diviem gadiem.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Jelgavas tiesas tiesneses Lailas Fogeles apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Rīgas rajona zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Indras Kreicbergas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

10. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Ventspils zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Andas Niedolas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Jelgavas tiesas tiesneses Ivetas Kniplokas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

12. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas tiesneses Sandras Grozas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

13. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Ineses Kazjonovas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

14. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Rīgas rajona zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Sandras Zeires apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

15. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Annas Mihailovas atbrīvošanu no Jūrmalas zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amata un iecelšanu Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneša amatā.

16. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša Arņa Nagļa atbrīvošanu no Ogres zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amata un apstiprināšanu Ogres rajona tiesas tiesneša amatā.

17. Izskatīja deputāta Andreja Klementjeva iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 12.februāra sēdē.

18. Apstiprināja komandējumu NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Vairai Paeglei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Aināram Nāgelim uz Viļņu (Lietuva) 2009.gada 4. un 5.aprīlī.

19. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ērikas Zommeres, delegācijas vadītājas vietnieka Jāņa Reira un delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2009.gada 24.februāra līdz 27.februārim.

20. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa un
konsultanta Riharda Vikmana komandējumu uz Prāgu (Čehija) 2009.gada 22. un 23.februārī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!