• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojot par savas valdības atkāpšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2009., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/188166

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atbalstu mācību grāmatu iegādei Gruzijas skolasbērniem

Vēl šajā numurā

24.02.2009., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojot par savas valdības atkāpšanos

 

Piektdien, 20.februārī, Ministru prezidents Ivars Godmanis Valsts prezidentam Valdim Zatleram un Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem iesniedza paziņojumu par valdības atkāpšanos.

 “Paziņoju par savu atkāpšanos no Ministru prezidenta amata un līdz ar to arī par visa Ministru kabineta atkāpšanos. Atbilstoši Ministru kabineta iekārtas likuma 9.pantam Ministru kabinets turpinās pildīt amata pienākumus līdz brīdim, kad pie amata pienākumu pildīšanas stāsies jaunais Ministru kabinets,” paziņoja I.Godmanis.

Vienlaikus Ministru prezidents uzsvēra, ka viņš bija gatavs turpināt strādāt vismaz tik ilgi, lai uz sevi uzņemtu visus triecienus no sabiedrības un masu mediju puses saistībā ar tālāku ekonomiskās situācijas pasliktināšanos un saistību izpildi pret starptautiskajām finanšu institūcijām, un šādi kaut nedaudz pasargātu savu pēcteci.

Pašreizējā Ministru prezidenta Ivara Godmaņa valdība darbojas kopš 2007.gada 20.decembra. Kopumā Ministru prezidenta amatā Ivars Godmanis nostrādājis gadu un divus mēnešus.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!