• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Krievijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2009., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187974

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tikšanos Eiropas Parlamenta ikgadējā forumā

Vēl šajā numurā

19.02.2009., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Krievijas vēstnieku

 

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 17.februārī tikās ar Krievijas Federācijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Aleksandru Vešņakovu. Viņi pārrunāja Latvijas un Krievijas parlamentāro sadarbību, kā arī ekonomiskos, tūrisma un kultūras sakarus starp abām valstīm.

A.Vešņakovs iesniedza Krievijas Valsts domes priekšsēdētāja Borisa Grizlova ielūgumu Saeimas delegācijai šā gada martā apmeklētNord Stream” gāzesvada izbūves projektam veltītu parlamentāro konferenci. Tajā plānots aicināt piedalīties pa trim parlamentāriešiem no katras Baltijas jūras reģiona valsts, kā arī no citām Eiropas Savienības dalībvalstīm un Eiropas Parlamenta, informēja Krievijas vēstnieks.

Pārrunājot abu valstu ekonomisko sadarbību, puses to raksturoja kā aktīvu. Vēstnieks informēja, ka pēdējā laikā būtiski pieaudzis Latvijas farmaceitiskās rūpniecības izstrādājumu eksports uz Krieviju.

Tāpat pozitīva izaugsme vērojama arī abu valstu tūrisma sakaros. “Tūrisms ir arī abpusēji izdevīgs bizness, un katra tūrista ierašanās valstij ir finansiāls ieguvums,” norādīja G.Daudze, uzsverot, ka abām valstīm ir daudz interesanta, ko piedāvāt tūristiem. Saeimas priekšsēdētājs atzīmēja arī aktīvos kultūras sakarus starp Latviju un Krieviju.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!