• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas Apmeklētāju un informācijas centru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2009., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187498

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts atzinību sporta veterāniem

Vēl šajā numurā

10.02.2009., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas Apmeklētāju un informācijas centru

 

29.janvārī Saeimā darbu sāka Apmeklētāju un informācijas centrs.

 “Galvenā ideja, veidojot Apmeklētāju un informācijas centru, ir pilnveidot dialogu ar sabiedrību, padarot Saeimu iedzīvotājiem pieejamāku un skaidrojot cilvēkiem Saeimas nebūt ne vienkāršos uzdevumus un darbības pamatprincipus,” stāsta Saeimas priekšsēdētāja biedre Karina Pētersone, kura vadīja darba grupu, kas izstrādāja priekšlikumus šā centra izveidei.

K.Pētersone norāda, ka šī ir iespēja arī labāk uzklausīt iedzīvotāju viedokli par Saeimas darbu un pieņemtajiem lēmumiem, lai to ņemtu vērā, izstrādājot likumus, un nepieciešamības gadījumā pievērstu lielāku uzmanību konkrētu jautājumu skaidrošanai.

Centra galvenais uzdevums ir sniegt interesentiem uzziņas par parlamenta darbu, iespējām tikties ar Saeimas amatpersonām un apmeklēt Saeimas namu, kā arī nodrošināt ērtu, viegli pieejamu un iedzīvotājiem draudzīgu iespēju iesniegt priekšlikumus un sūdzības.

Apmeklētāju un informācijas centra darbinieki interesentiem sniegs uzziņas ne tikai klātienē, bet arī atbildot pa Saeimas informatīvo tālruni 67087321, kā arī elektronisko pastu info@saeima.lv.

Centrā ir pieejami informatīvie materiāli par Saeimu, apmeklētāji var uzzināt par likumprojektu virzību Saeimā, kā arī saņemt konsultācijas par Saeimas mājaslapas un tajā pieejamo datubāžu lietošanu.

Apmeklētāju un informācijas centrs izveidots esošo finanšu un cilvēkresursu ietvaros.

Apmeklētāju un informācijas centrs atrodas Rīgā, Jēkaba ielā 16 (ieeja no Trokšņu ielas). Tas strādā katru darba dienu no pulksten 9.00 līdz 16.30.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!