• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nodarbinātības apakškomisijas likvidēšanu Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2009., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187492

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par obligātā biodegvielas piejaukuma ieviešanu

Vēl šajā numurā

10.02.2009., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nodarbinātības apakškomisijas likvidēšanu Saeimā

 

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija 28.janvārī nolēma likvidēt vienu no trim tās izveidotajām apakškomisijām. Saeimā vairs nebūs apakškomisijas, kas skata nodarbinātības jautājumus.

Komisija vienbalsīgi atbalstīja deputāta Andreja Klementjeva priekšlikumu, kas piedāvāja likvidēt Nodarbinātības apakškomisiju un tās funkcijas un iesāktos darbus nodot Sociālās drošības apakškomisijai.

Komisijas priekšsēdētāja Aija Barča norādīja, ka šis ir viens neliels, tomēr konsekvents solis, lai samazinātu Saeimas izdevumus. Ietaupījums veidosies, likvidējot apakškomisiju un nemaksājot deputātiem par darbu tajā. “Taču tas nenozīmē, ka deputāti strādās mazāk, jo nodarbinātības tēma pieaugošā bezdarba apstākļos ir ļoti aktuāla. Šiem jautājumiem turpmāk pastiprināti pievērsīsimies gan Sociālo un darba lietu komisijā, gan arī Sociālās drošības apakškomisijā,” informēja komisijas priekšsēdētāja.

Arī komisijas deputāte Silva Bendrāte pauda viedokli, ka funkciju nodošana otrai apakškomisijai ir loģiska, jo nodarbinātība ir viens no sociālās drošības aspektiem.

Turpmāk Saeimas Sociālo un darba lietu komisijai būs divas apakškomisijas. Viena strādās ar sociālās drošības, bet otra – ar sabiedrības veselības jautājumiem.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!