• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par jaunu atbalsta programmu lauksaimniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.02.2009., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187464

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2009.gada 3.februārī

Vēl šajā numurā

06.02.2009., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par jaunu atbalsta programmu lauksaimniekiem


 

Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) saskaņā ar Zemkopības ministrijas (ZM) deleģējumu šā gada 6.februārī sāk darbu pie jaunas lauksaimnieku atbalsta programmas “Ražošanas plāna izstrāde un ieviešana saimnieciskās darbības stabilizēšanai”. Tādējādi no 6.februāra visiem Latvijas lauksaimniekiem, kuri ir nonākuši ekonomiskās grūtībās, būs iespēja pieteikties uz jaunu pakalpojumu.

Programmā paredzēts, ka, sadarbojoties saimniecības vadītājiem, to lielākajiem kreditoriem un LLKC nozaru ekspertiem, tiks veikta saimnieciskās darbības kopējā analīze un stratēģisko attīstības virzienu izvērtēšana. Pēc tam tiks izveidots saimniecības ražošanas plāns, kurā tiks iekļauti priekšlikumi saimniecības produkcijas pašizmaksas samazināšanai, patērēto resursu optimizācijai un kreditoru prasību saskaņošanai ar saimniecības šābrīža finanšu iespējām.

Zemkopības ministrija un LLKC aicina tos lauksaimniekus, kuru vadītie uzņēmumi jau tuvākajā laikā varētu nonākt ekonomiskās grūtībās un nespētu nokārtot uzņemtās saistības ar kreditoriem, pieteikties LLKC centrālajā birojā Ozolniekos, lai saņemtu LLKC ekspertu palīdzību.

Lai pieteiktos pakalpojuma saņemšanai, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, kas atrodama LLKC interneta mājaslapas www.llkc.lv sadaļā “Pieteikums”.

Informāciju lauksaimnieki varēs saņemt arī Lauku konsultāciju un Lauku attīstības birojos, kā arī pašvaldībās pie lauku attīstības speciālistiem.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!