• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas balsojumu un valdības uzdevumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.02.2009., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187392

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

05.02.2009., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas balsojumu un valdības uzdevumiem

 

Sakarā ar to, ka 4.februārī Saeima ir izteikusi uzticību Ministru prezidenta Ivara Godmaņa valdībai, Valsts prezidents Valdis Zatlers uzskata, ka pašreizējā ekonomiskajā situācijā valstī Latvijai ir nepieciešama stabila valdība.

Vērtējot valdības vadītāja Ivara Godmaņa darbu, Valsts prezidents atzīst, ka I.Godmanis līdz šim nav izmantojis visas iespējas ātri un efektīvi rīkoties gan ieviešot Ministru kabineta un valsts pārvaldes reformas, gan sagatavojot īstenošanai ekonomikas stimulēšanas plānu. Īpaši svarīgi veicināt dialogu ar dažādām sabiedrības grupām par valstij svarīgiem attīstības jautājumiem, ieklausoties un respektējot sabiedrības viedokli.

V.Zatlers uzsver, ka I.Godmanim nekavējoties un maksimāli ātri ir jāveic Ministru kabineta pārveidošana, ievērojot Satversmē noteiktās Ministru prezidenta tiesības pašam izvēlēties sava kabineta pārstāvjus.

Valdībai ir jābūt spējīgai paveikt visus trīs Valsts prezidenta uzdevumus, proti, sagatavot ekonomikas stimulēšanas plānu un sākt tā īstenošanu, nozīmēt KNAB vadītāju un nekavējoties sagatavot precīzu Ministru kabineta modeli, kā arī valsts pārvaldes institucionālo shēmu.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!