• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas koncertzāles būvprojektēšanas līguma izbeigšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.02.2009., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187387

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

05.02.2009., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas koncertzāles būvprojektēšanas līguma izbeigšanu

 

Izvērtējot apstākļus, kas kopējās ekonomiskās situācijas dēļ patlaban liek ievērot valstī stingru budžeta disciplīnu, valsts aģentūra “Jaunie “Trīs brāļi”” šonedēļ sagatavos nepieciešamos dokumentus, lai uzsāktu ar arhitektu biroju SIA “AB.SZK” noslēgtā Rīgas koncertzāles būvprojektēšanas līguma izbeigšanu.

Atbilstoši Starptautiskās inženierkonsultantu federācijas nosacījumiem, pēc kuriem slēgts Rīgas koncertzāles būvprojektēšanas līgums, katrai no pusēm ir tiesības paziņot par atteikšanos no līguma, informējot par to 56 dienas iepriekš. Valsts aģentūras “Jaunie “Trīs brāļi”” un arhitektu biroja SIA “AB.SZK” līgums tā izbeigšanas gadījumā neparedz nekādas finansiālas sankcijas.

Līgums par Rīgas koncertzāles būvprojekta izstrādi ar arhitektu biroju SIA “AB.SZK” tika slēgts, pamatojoties uz 2006.gadā notikušo projekta skiču konkursu. Atbilstoši tam arhitekts Andis Sīlis saglabā autortiesības uz konkursā apstiprināto Rīgas koncertzāles projektu, kura būvniecības iecere Rīgas domē tika akceptēta 2007.gada 29.maijā. Pamatojoties uz līdz šim paveikto, valstij ir iespēja uzsākt Rīgas koncertzāles būvniecības procesu, tai skaitā būvprojektēšanu, kad tam būs labvēlīgāki apstākļi.

 

Valsts aģentūras “Jaunie “Trīs brāļi”” Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!