• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2009., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/187058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par dzimumnoziedznieku elektronisko uzraudzību

Vēl šajā numurā

29.01.2009., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju

 

Par Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāju 20.janvārī ievēlēts Saeimas deputāts Oskars Kastēns.

Bijušais īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās O.Kastēns atgriezās Saeimā pēc viņa vadītā sekretariāta likvidēšanas. Saeima O.Kastēnam deputāta mandātu atjaunoja 15.janvāra sēdē. Līdztekus Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai O.Kastēns strādās arī Eiropas lietu komisijā.

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisiju līdz šim vadīja Jānis Šmits, kurš 9.Saeimā strādāja uz laiku, kamēr no Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas ceļš” kandidātu saraksta ievēlētais deputāts O.Kastēns pildīja īpašu uzdevumu ministra pienākumus.

O.Kastēns bija ievēlēts arī 8.Saeimā, kur vadīja Eiropas lietu komisiju, kā arī strādāja Ārlietu komisijā un Veselības aizsardzības apakškomisijā. O.Kastēns bija arī Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas un vairāku citu parlamentārās sadarbības grupu sastāvā.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!