• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iededzot Rīgas pils Ziemassvētku egli. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2008., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185235

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekiem

Vēl šajā numurā

16.12.2008., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iededzot Rīgas pils Ziemassvētku egli

 

Turpinot Rīgas pilī iedibināto tradīciju, 12.decembrī Valsts prezidents Valdis Zatlers kopā ar 26 daudzbērnu ģimenēm no visiem Latvijas rajoniem iededza Rīgas pils Ziemassvētku egli, kuru dāsni šim pasākumam sarūpēja uzņēmums “Latvijas valsts meži”.

Valsts prezidents norādīja, ka iedegt eglīti pulcējušās katra rajona stiprākās, labākās un priecīgākās ģimenes, par kurām valsts vadītājs ir saņēmis atsauksmju vēstules no rajonu pašvaldībām. Iededzot svētku egli, prezidents novēlēja, lai visās ģimenēs valda prieks, labestība, saticība un laime.

Egles iedegšanas pasākumā piedalījās ģimenes, kurās ir no trim līdz deviņiem bērniem, tajā skaitā aizbildnībā esoši bērni. Pasākuma ietvaros ģimenes sagaidīja vēl kāds pārsteigums – “Zaļās karotītes” produktu ražotāju dāvinājums – īpaša Ziemassvētku torte. Vienlaikus tā bija arī pateicība Valsts prezidentam kā “Zaļās karotītes” patronam un atbalstītājam. Rupjmaizes tortes gatavošana pēc īpaši šim pasākumam izstrādātas receptes notika maizes ceptuves “Lāči” saimnieka Normunda Skauģa vadībā, un tās izejvielās izmantoti kvalitatīvie “Zaļās karotītes” produkti. Ģimenēm tika pasniegtas arī citas “Zaļās karotītes” sarūpētās dāvanas.

Savas dāvanas ģimenēm bija sarūpējis arī mūziķis Kristaps Krievkalns, dziedātāja Chilli un Liepājas sarkanais koris no TV3 šova “Koru kari”, kā arī zviedru ansamblis “Sta Eugenia Vocal Ensamble”, ieskandinot Zviedrijā plaši atzīmēto Lūcijas dienu.

Ģimenes pēc Valsts prezidenta aicinājuma izvirzīja Latvijas rajonu padomes, izvērtējot pagastu iesniegtos priekšlikumus par to, kuras ģimenes visvairāk pelnījušas savu draugu, kaimiņu un visas Latvijas uzmanību un cieņu.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!