• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2008., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185233

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pateicoties Lielās Vislatvijas talkas dalībniekiem

Vēl šajā numurā

16.12.2008., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekiem

 

01.JPG (6763 bytes) 02.JPG (7224 bytes) 0-3.JPG (7979 bytes)

Imants Lieģis

Ilgvars Kļava Ingrīda Levrence

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 15.decembrī Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas Republikas ārkārtējam un pilnvarotam vēstniekam Argentīnā un Čīlē Imantam Lieģim. Tikšanās laikā Valsts prezidents ar vēstnieku pārrunāja iespējas attīstīt plašāku ekonomisko un kultūras sadarbību starp Latviju un šīm Latīņamerikas valstīm. “Sadarbības attīstīšanai ir būtiski izmantot daudzpusējos kontaktus, kā, piemēram, Eiropas Savienības un Latīņamerikas dialogu,” teica V.Zatlers.

Akreditācijas vēstules Latvijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka amata pildīšanai Kuveitā 15.decembrī tika pasniegtas Ilgvaram Kļavam. Sarunā ar Valsts prezidentu abas puses apsprieda Latvijas un Kuveitas ekonomiskās sadarbības iespējas. Valsts prezidents uzsvēra, ka laikā, kad ir svarīgi attīstīt Latvijas eksportu, Kuveitai ir būtisks tirdzniecības potenciāls. Tāpat jāattīsta ir Latvijas un Kuveitas sadarbība tūrismā.

Savukārt piektdien, 12.decembrī, Valsts prezidents Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas Republikas ārkārtējai un pilnvarotai vēstniecei Mongolijā un Vjetnamā Ingrīdai Levrencei. Vēstniece savus amata pienākumus pildīs no rezidences vietas Pekinā, Ķīnas Tautas Republikā. Tikšanās laikā Valsts prezidents ar vēstnieci pārrunāja gan Latvijas iespējas attīstīt ekonomiskās un tūrisma attiecības ar šīm valstīm, gan arī aktualitātes reģionā.

Valsts prezidenta preses dienests

Foto: VPK; Ansis Starks, A.F.I.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!