• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par svinībām Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2008., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183701

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par svinībām Vīnē

Vēl šajā numurā

12.11.2008., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par svinībām Maskavā

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 90.gadadienai Latvijas vēstniecība Krievijā organizē vairākus svētkiem veltītus pasākumus.

8.novembrī Latvijas vēstniecībā Krievijā notika svētku pieņemšana un Maskavas latviešu kultūras biedrības kora koncerts, kuru apmeklēja Maskavā dzīvojošie latvieši un studenti no Latvijas.

Lāčplēša dienā Maskavas kinonamā paredzēta filmas “Rīgas sargi” pirmizrāde. Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis to apmeklēt aicinājis Krievijas valdības, mediju, kultūras un kino nozares pārstāvjus. Plānots, ka pasākumu apmeklēs apmēram 1000 cilvēku. Pēc pirmizrādes apmeklētājiem būs iespēja tikties ar filmas veidotājiem un aktieriem.

18.novembrī Latvijas vēstniecība Krievijā organizēs svētku koncertu, kurā uzstāsies kamerorķestris “Kremerata Baltica”, pianists Vestards Šimkus, čelliste Marta Sudraba un mecosoprāns Baiba Berķe. Vienlaikus 18.novembrī notiks Latvijas vēstnieka Andra Teikmaņa atvadu pieņemšana sakarā ar darba beigšanu Krievijā.

No 5.līdz 14.decembrim Maskavā notiks triju starptautiski pazīstamu latviešu izcelsmes fotogrāfu – Freda Brummera (Kanāda), Andra Slapiņa (Latvija) un Ivara Sīļa (Dānija) – darbu starptautiskā ceļojošā izstāde “Arktika – mūsu kristāla pasaule”.

Latvijas vēstniecības Krievijā informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!