• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicinot iedzīvotājus svinēt Latvijas 90.dzimšanas dienu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2008., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182984

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sarunu ar Saeimas Juridisko komisiju

Vēl šajā numurā

28.10.2008., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicinot iedzīvotājus svinēt Latvijas 90.dzimšanas dienu

 

Piektdien, 24.oktobrī, Valsts prezidents Valdis Zatlers Saldū piedalījās konkursa “Sakārtotākā Latvijas pilsēta 2008” laureātu apbalvošanā.  

Uzrunājot klātesošos, Valsts prezidents uzsvēra: lai sagaidītu Latvijas simtgadi latviskā Latvijā, par to jāsāk domāt jau šodien – Latvijas 90.gadskārtas priekšvakarā. “Nebaidīsimies no smaga darba, veidosim lielus projektus katrā Latvijas pilsētā, lai godam sagaidītu Latvijas simtgadi. Es aicinu – būsim paši saimnieki savā valstī.” Valsts prezidents arī aicināja visus Latvijas iedzīvotājus svinēt Latvijas 90.dzimšanas dienu visā Latvijā un savā novadā: Vidzemē – Cēsīs, Latgalē – Rēzeknē, Kurzemē – Liepājā, Zemgalē – Jelgavā.

Latvijas 90.gadadienas svinības šogad tradicionāli 18.novembrī notiks Rīgā, bet pirms tam arī Latvijas četros novados: Cēsīs – 8.novembrī, Liepājā 9.novembrī, Jelgavā 15.novembrī un Rēzeknē – 16.novembrī. Svētki reģionos tiek organizēti, lai valsts dibināšanas jubileju svinētu pēc iespējas plašāk un lai šādi dotu iespēju pēc iespējas lielākam Latvijas iedzīvotāju skaitam apmeklēt svētku pasākumus. Programma reģionos ir līdzīga tradicionālajai 18.novembra svētku programmai Rīgā, kur galvenie pasākumi ir: dievkalpojums, militārā parāde, Valsts prezidenta uzruna, ziedu nolikšana un svētku koncerts.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!