• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Baltkrievijas starpvaldību komisijas sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2008., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182711

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Korejas Tautas Demokrātiskās Republikas vēstnieku

Vēl šajā numurā

22.10.2008., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Baltkrievijas starpvaldību komisijas sēdi

 

Aizvadītajā nedēļā Baltkrievijā, Minskā, notika ikgadējā Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas starpvaldību komisijas sēde ekonomiskās, zinātniskās un tehniskās sadarbības jautājumos. Vienlaikus notika IV Latvijas–Baltkrievijas investīciju forums, kā arī tika nodibināta Latvijas–Baltkrievijas lietišķās sadarbības padome.

Starpvaldības komisijas sēdi vadīja Latvijas ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards un Baltkrievijas ekonomikas ministrs Nikolajs Zaičenko. Sēdes laikā pārrunāti enerģētikas, rūpniecības, transporta, tranzīta, zemkopības un tūrisma jautājumi. Programmas ietvaros notika ekonomikas ministru tikšanās ar Baltkrievijas premjeru Sergeju Sidorski, kā arī delegācijas tikšanās ar premjerministra vietnieku Vladimiru Semaško un citām augstām amatpersonām.

16.oktobrī ekonomikas ministrs K.Gerhards, Baltkrievijas ekonomikas ministrs N.Zaičenko, Latvijas vēstniece Baltkrievijā Maira Mora un Baltkrievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Gerasimenko atklāja IV Latvijas–Baltkrievijas investīciju forumu. Uzrunās uzsvērts valstu savstarpējās tirdzniecības apjoma pieaugums un uzņēmēju interese par biznesa iespējām gan Baltkrievijā, gan Latvijā. Forumā piedalījās vairāk nekā 170 dalībnieku, notika kontaktbirža un atsevišķas tikšanās par dažādiem mūsu uzņēmējus interesējošiem jautājumiem.

Latvijas premjera Ivara Godmaņa padomnieks Vasīlijs Meļņiks nodeva ielūgumu Baltkrievijas premjeram Sergejam Sidorskim apmeklēt Latviju izstādes “Belekspo” laikā novembra sākumā.

 

Latvijas vēstniecības Baltkrievijā informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!