• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministrija :. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.1999., Nr. 248/250 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18244

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts dzelzceļa publiskās infrastruktūras izmantošanas maksu pa dzelzceļa līniju kategorijām 1999.gada 2.pusgadam

Vēl šajā numurā

06.08.1999., Nr. 248/250

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministrija :

Par izglītības vadītāju forumu

9. un 10. augustā Dailes teātra telpās notiks Latvijas izglītības vadītāju forums. Līdzdalībai forumā ir pieteikušies ap 1200 izglītības vadītāju no dažādām izglītības institūcijām: pirmsskolas iestādēm, skolām, augstskolām, skolu valdēm u.c., lai izvērtētu paveikto un turpinātu pagājušajā forumā aizsākto darbu pie izglītības stratēģijas attīstības.

1998. gadā notikušā Latvijas izglītības vadītāju foruma aicinājumā tika prasīta Izglītības likuma, Vispārējās izglītības likuma un Profesionālās izglītības likuma pieņemšana. Tas arī ir noticis.

Šoreiz galvenā uzmanība būs veltīta izglītības vides pilnveidošanai un Latvijas izglītības stratēģijas attīstības jautājumiem.

Forumā darbs plānots gan plenārsēdēs, gan darba grupās. Grupu darbs notiks četrās lielās sekcijās, kurās savukārt foruma dalībnieki strādās apakšgrupās. Šīs lielās darba grupas jeb sekcijas būs: likumdošana izglītībā — izstrāde un ieviešanas process; augstākās izglītības problēmas un kvalitāte; starptautiskā sadarbība izglītībā; bērni, jaunatne, karjeras izvēle un pedagogu izglītība.

Tāpat kā iepriekšējā forumā, arī šogad tā laikā Dailes teātrī darbosies izstāde, kurā arī tiks pārdotas izdevniecības, grāmatnīcas, kancelejas preces, datortehnika un kopēšanas tehnika utt.

Arī šoreiz Latvijas izglītības vadītāju forumā tiks pieņemts aicinājums vai rezolūcija, kas noteiks tuvākos neatliekamos jautājumus Latvijas izglītības stratēģijas attīstībā, kuri būtu jārisina gan izglītības darbiniekiem, gan valdībai un Saeimai.

Izglītības un zinātnes ministrijas Sabiedrisko attiecību daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!