• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 2. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.2008., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182126

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 6. oktobra sēdi

Vēl šajā numurā

09.10.2008., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 2. oktobra sēdi

1. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē par to, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Polijas parlamentu priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Ivans Klementjevs, bet par grupas priekšsēdētāja vietnieci – deputāte Anta Rugāte. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Dānijas Karalistes parlamenta (Folketinget) Ārlietu komisijas delegācijas vizītes Latvijas Republikā programmu.

3. Nolēma izdalīt visiem Saeimas deputātiem Ministru prezidenta Ivara Godmaņa iesniegto informāciju par viņa vadītā Ministru kabineta darbību laikposmā līdz 2008.gada 15.septembrim, kā arī nolēma, ka tad, ja netiks izteikta prasība izskatīt šo informāciju agrāk, iekļaut to Saeimas 16.oktobra sēdes darba kārtībā.

4. Apstiprināja izdevumu tāmi Dānijas Karalistes parlamenta (Folketinget) Ārlietu komisijas delegācijas vizītei Latvijā 2008.gada 5. un 6.oktobrī.

5. Izskatīja deputāta Aigara Štokenberga iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 11.septembra sēdē.

6. Pieņēma zināšanai deputāta Aigara Štokenberga iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas sēdes kavējumu.

7. Izskatīja deputāta Arta Pabrika iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 18.septembra sēdē.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedrei, Starpparlamentu savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājai Karinai Pētersonei, grupas locekļiem Inai Druvietei, Oļegam Deņisovam un grupas sekretārei Sandrai Paurai uz Ženēvu (Šveice) no 2008.gada 11.oktobra līdz 17.oktobrim;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Baku (Azerbaidžāna) no 2008.gada 12.oktobra līdz 16.oktobrim;

3) Saeimas deputātam Artim Pabrikam uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 7. un 8.oktobrī;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, delegācijas loceklim Jānim Reiram un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Helsinkiem (Somija) no 2008.gada 26.oktobra līdz 30.oktobrim.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja biedres Vinetas Muižnieces, deputātu grupas sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu priekšsēdētāja Oļega Deņisova un deputātu grupas locekļa Daiņa Turlā komandējumu uz Baku (Azerbaidžāna) no 2008.gada 12.oktobra līdz 16.oktobrim.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!