• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētāja biedrs : - sarunā ar Polijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.1999., Nr. 244/245 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18141

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tā nav vieglākā situācija. Bet galā jātiek

Vēl šajā numurā

03.08.1999., Nr. 244/245

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētāja biedrs :

— sarunā ar Polijas vēstnieku

Piektdien, 30.jūlijā, Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks tikās ar Polijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Jaroslavu Bratkēviču.

Tikšanās laikā Saeimas priekšsēdētāja biedrs un Polijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijas Republikā atzinīgi novērtēja līdzšinējo Latvijas un Polijas sadarbību un izteica pārliecību, ka situācija ir labvēlīga, lai abas valstis turpmākās attiecības veidotu kvalitatīvi jaunā līmenī.

J.Bratkēvičs lūdza nodot uzaicinājumu Saeimas priekšsēdētājam Jānim Straumem nākamajā gadā apmeklēt Poliju un atzīmēja, ka Polija ir ieinteresēta turpināt parlamentāro kontaktu attīstīšanu, kas dotu iespēju viedokļu apmaiņai un būtu tuvinošs faktors abu valstu attiecībās.

Tikšanās laikā apspriesti jautājumi, kas skar Latvijas un Krievijas pašreizējās attiecības. R.Pīks informēja, ka Latvija ir ieinteresēta labu kaimiņattiecību attīstībā ar Krievijas Federāciju, un, lai gan ir zināmas iestrādes, kas vieš optimismu attiecību uzlabošanas aspektā, situāciju sarežģī tuvojošās Krievijas parlamenta un prezidenta vēlēšanas, kā arī starptautiskā situācija.

Pārrunāti arī ar Eiropas Savienības un NATO paplašināšanos saistīti jautājumi, kā arī Valsts valodas likums.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!