• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par pieteikšanos valsts atbalstam lauksaimniecībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2008., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/179349

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 4.augustā

Vēl šajā numurā

06.08.2008., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par pieteikšanos valsts atbalstam lauksaimniecībā

 

Zemkopības ministrija atgādina, ka šā gada augustā un arī turpmākos mēnešus Lauku atbalsta dienesta (LAD) reģionālās lauksaimniecības pārvaldes turpina pieņemt lauksaimnieku iesniegumus valsts atbalsta pasākumiem 2008.gadā.

Lauksaimnieku pakalpojumu kooperatīvajām sabiedrībām, lai saņemtu atbalstu par specializētā transportlīdzekļa – piena cisternu un ar piena cisternām aprīkota transporta – iegādei piena savākšanai un pārvadāšanai, iesniegums LAD jāiesniedz līdz 1.septembrim.

Lai saņemtu atbalstu par ciltsdarba pasākumiem kazkopības nozarē, kazu ganāmpulku īpašnieku iesniegumi LAD reģionālajās pārvaldēs arī tiek gaidīti līdz 1.septembrim.

Tāpat līdz 1.septembrim jāiesniedz iesniegums LAD reģionālajā pārvaldē bioloģiskās lauksaimniecības produktu ražotājam un pārstrādātājam, kas nodarbojas ar lauksaimniecības produktu ražošanu, pirmapstrādi vai pārstrādi, lai saņemtu atbalstu par dalību bioloģiskās lauksaimniecības shēmā.

Tiem lauksaimniekiem un lauksaimniecības studentiem, kas vēlas papildināt zināšanas kursos, semināros, konferencēs un kongresos ārzemēs, iesniegums atbalstam iesniedzams LAD katru mēnesi līdz pirmajam datumam, tātad līdz 1.septembrim utt. Tāpat šie termiņi attiecas uz tiem, kas vēlas rīkot Latvijā starptautiskas konferences par aktuālām nozares tēmām.

Iesniegumu veidlapas un atbalsta saņemšanas nosacījumi, kā arī informācija par nepieciešamo iepirkuma procedūras dokumentāciju ir pieejama Zemkopības ministrijas interneta mājaslapā www.zm.gov.lv, kā arī Lauku atbalsta dienesta mājaslapā www.lad.gov.lv.

Brošūru, kurā publicēti noteikumi par valsts atbalstu lauksaimniecībai 2008.gadā un tā piešķiršanas kartību, lauksaimnieki var saņemt LAD reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs.

Zemkopības ministrija aicina lauksaimniekus sekot paziņojumiem rajonu laikrakstos, kā arī informācijai ZM un LAD interneta mājaslapās, lai laikus varētu pieteikties valsts un ES atbalsta saņemšanai un nenokavētu pieteikšanās termiņus.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!