• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno aizsardzības atašeju ASV un Kanādā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2008., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/178958

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas Komisija: Par situāciju vīzu režīma jomā ar trešajām valstīm

Vēl šajā numurā

29.07.2008., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno aizsardzības atašeju ASV un Kanādā

 

28.jūlijā Aizsardzības ministrijā notika Latvijas Republikas aizsardzības atašeja ASV un Kanādā pulkveža Jura Bezzubova inaugurācijas ceremonija.

Ceremonijā piedalījās aizsardzības ministrs Vinets Veldre, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris ģenerālmajors Juris Maklakovs, citas Aizsardzības ministrijas un NBS amatpersonas.

V. Veldre, sveikdams J.Bezzubovu jaunajā amatā, augstu novērtēja viņa līdzšinējo veikumu NBS un novēlēja veiksmi turpmākajā dienestā. “Tas ir liels ieguvums Latvijas aizsardzības sistēmai iecelt aizsardzības atašeja amatā divās lielvalstīs cilvēku, kurš ar sirdi un dvēseli paliek Zemessardzē un Nacionālajos bruņotajos spēkos. Vienlaikus tas ir liels izaicinājums un piepildījums, un man nav šaubu, ka Juris Bezzubovs teicami pildīs savus jaunos pienākumus,” uzsvēra V.Veldre.

Līdz iecelšanai aizsardzības atašeja amatā pulkvedis J.Bezubovs bija NBS Zemessardzes komandieris. Aizsardzības atašeja amatā ASV un Kanādā viņš nomaina jūras kapteini Ingu Vizuli.

 

Kaspars Odiņš, AM Sabiedrisko attiecību departamenta Preses nodaļas vadītājs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!