• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 20. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.1999., Nr. 308/309 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17798

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Moldovas premjerministra vizīti

Vēl šajā numurā

21.09.1999., Nr. 308/309

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 20. septembra sēdē

Akceptēti grozījumu projekti Ministru kabineta 1995.gada 10.oktobra noteikumos Nr.298 "Eiropas integrācijas padomes nolikums" un Ministru kabineta 1997.gada 16.septembra noteikumos Nr.327 "Eiropas integrācijas biroja nolikums". Grozījumi nepieciešami sakarā ar to, ka vairs nepastāv Ministru prezidenta biedra Eiropas Savienības lietās amats.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 9.marta noteikumos Nr.83 "Noteikumi par dabas parkiem". Grozījumi nepieciešami, lai koriģētu administratīvi teritoriālo vienību nosaukumus atbilstoši spēkā esošajam teritoriju iedalījumam.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par kuģu "Ost", "West" un "Rotans" atsavināšanu".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Dienvidāfrikas Republikas valdības konvenciju par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma nodokļiem".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par iekšējo auditu". Tie noteiks kārtību, kādā izveido, vada un attīsta iekšējo auditu ministrijās un citās valsts pārvaldes iestādēs, ministriju pakļautībā esošajās valsts iestādēs, kā arī valsts iestāžu īstenotajās un Eiropas Komisijas daļēji vai pilnīgi finansētajās programmās un projektos. Iekšējais audits ir iestādes iekšējās kontroles sistēmu novērtēšana, kas dod ieteikumus tās uzlabošanai, lai nodrošinātu valsts pārvaldes efektīvu darbību.

Akceptēts noteikumu projekts "Iekšējā audita padomes nolikums". Padome būs koordinējoša institūcija, kuras mērķis ir koordinēt iekšējā audita sistēmas ieviešanu un vienotas valsts politikas īstenošanu, lai pilnveidotu valsts pārvaldes iestāžu darbību un padarītu to efektīvāku un racionālāku.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1999.gada 2.februāra noteikumos Nr.34 "Naturalizācijas iesniegumu pieņemšanas un izskatīšanas kārtība". Grozījumi precizēs naturalizācijas iesniegumam pievienojamo dokumentu uzskaitījumu, papildinot to ar dokumentiem, kas apliecina Pilsonības likumā paredzēto zināšanas pārbaudes nokārtošanu.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1999.gada 2.februāra noteikumos Nr.33 "Noteikumi par latviešu valodas prasmes un Latvijas Republikas Satversmes pamatnoteikumu, valsts himnas teksta un Latvijas vēstures zināšanu pārbaudi personām, kuras vēlas iegūt Latvijas pilsonību naturalizācijas kārtībā".

Akceptēts noteikumu projekts "Par medicīnisko palīdzību notiesātajiem un apcietinātajiem brīvības atņemšanas iestādēs". Tie noteiks notiesātajiem un apcietinātajiem sniedzamās medicīniskās palīdzības apjomu un kārtību brīvības atņemšanas iestādēs.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par kārtību, kādā valsts policijas iestādes izsniedz, pagarina vai anulē šaujamieroču un speciālo līdzekļu atļaujas un personas iegādājas, reģistrē, realizē, glabā, nēsā, pārvadā un pārnēsā šaujamieročus un iegādājas, realizē, glabā, nēsā, pārvadā un pārnēsā speciālos līdzekļus".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Par kārtību, kādā tirdzniecības uzņēmumi (uzņēmējsabiedrības) iegādājas, glabā, realizē un uzskaita šaujamieročus un speciālos līdzekļus un nodrošina šaujamieroču numerāciju".

Akceptēts noteikumu projekts "Repatriācijas fonda līdzekļu pārvaldīšanas un izlietošanas kārtība". Paredzams, ka fonda līdzekļus pārvaldīs Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Repatriācijas centrs.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!