• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Norvēģiju ieslodzījuma vietu sistēmā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.1999., Nr. 308/309 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17792

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts ilgtermiņa ekonomisko stratēģiju

Vēl šajā numurā

21.09.1999., Nr. 308/309

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Norvēģiju ieslodzījuma vietu sistēmā

Pagājušajā nedēļā, 17.septembrī, izglītības un zinātnes ministre Silva Golde tikās ar Norvēģijas cietumu un probācijas administrācijas ģenerāldirektoru Asbjornu Langosu un Norvēģijas ārlietu ministra padomnieku Egilu Andholu. Ministre, Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Vispārējās izglītības departamenta direktors Guntis Vasiļevskis un IZM Profesionālās izglītības attīstības departamenta direktors Gunārs Krusts projekta "The Nord Baltic Prison" ietvaros tika uzaicināti laikā no 26.līdz 31.oktobrim apmeklēt Norvēģiju un iepazīties ar šīs valsts izglītības iestādēm un izglītošanas darbu Norvēģijas ieslodzījuma vietu sistēmā. Ministre ielūgumu pieņēma un pateicās par šo iespēju, kas vēlreiz apliecina Norvēģijas ieinteresētību abām valstīm sadarboties izglītības sistēmas uzlabošanā.

Norvēģijas cietumu un probācijas administrācijas ģenerāldirektors uzsvēra, ka patīkamu pārsteigumu sagādājuši progress un izglītības sistēmas attīstības tempi Latvijas ieslodzījuma vietās. Tikšanās laikā pārrunāta turpmākā Latvijas un Norvēģijas sadarbība Latvijas ieslodzījuma vietu sistēmas attīstīšanā un bijušo ieslodzīto integrācijā sabiedrībā.

Gunda Ignatāne,

ministres padomniece sabiedrisko attiecību un preses jautājumos

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!