• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrija: Par antidempinga un pretsubsīdiju pārbaudi Amerikas Savienoto Valstu biodīzeļdegvielas importā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2008., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176910

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par Latvijas kredītreitinga stabilo nākotnes vērtējumu

Vēl šajā numurā

17.06.2008., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrija: Par antidempinga un pretsubsīdiju pārbaudi Amerikas Savienoto Valstu biodīzeļdegvielas importā

 

13.jūnijā Eiropas Komisija sāka antidempinga un pretsubsīdiju pārbaužu procedūras attiecībā uz Amerikas Savienoto Valstu biodīzeļdegvielas importu, balstoties uz Eiropas Biodīzeļdegvielas padomes iesniegto sūdzību.

Eiropas Biodīzeļdegvielas padome, kas pārstāv aptuveni 25% no Eiropas Savienības biodīzeļdegvielas ražotājiem, iesniedza sākotnējos pierādījumus par ASV biodīzeļdegvielas pārdošanu uz Eiropas Savienību par dempinga cenām, kā arī par ASV piemērotajām subsīdijām federālo akcīzes, ienākuma nodokļa atvieglojumu veidā un federālo grantu veidā biodegvielas ražošanas palielināšanai.

Ņemot vērā biodegvielas nozares attīstības perspektīvas Latvijā, Ekonomikas ministrija aicina Latvijas biodegvielas ražotājus, importētājus un patērētājus pieteikties kā ieinteresētai pusei Eiropas Komisijas pārbaudēs. Pieteikšanās kā ieinteresētai pusei ir vissvarīgākais sākotnējais solis, lai varētu nodrošināt savu interešu efektīvu pārstāvību un aizstāvību visas procedūras gaitā un pēc tās.

Detalizētākas informācijas iegūšanai par pārbaužu procedūrām lūdzam sazināties ar Ārējo ekonomisko attiecību un tirdzniecības politikas departamenta Ārējās tirdzniecības licencēšanas un normatīvu nodaļas vadītājas vietnieci Jolantu Zlēmetu (tel. 67013284).

 

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!