• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apmeklējot bērnunamu "Ilga". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2008., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/176200

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apsveicot Itāliju valsts svētkos

Vēl šajā numurā

03.06.2008., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apmeklējot bērnunamu “Ilga”

 

Pirmdien, 2.jūnijā, Valsts prezidents Valdis Zatlers un Lilita Zatleres kundze apmeklēja bērnu namu “Ilga”, atsaucoties uz bērnunama audzēknes Anastasijas Balakinas uzaicinājumu apmeklēt bērnunamu un iepazīties ar audzēkņu sadzīves apstākļiem. 

“Katram bērnam Latvijā ir tiesības uz labu izglītību, sapratni un atbalstu,” tiekoties ar bērnunama bērniem un pedagogiem, uzsvēra Valsts prezidents.

Valsts prezidents Valdis Zatlers norādīja, ka arī no savas puses palīdzēs veicināt sabiedrības izpratni par ģimenes lomu, kā arī veicinās, lai Latvijā būtu mazāk tādu vecāku, kuri nerūpējas par saviem bērniem. Valsts prezidents aktualizēja arī nepieciešamību nodrošināt visus Latvijas bērnus ar izglītību, norādot, ka “Latvijā neviens bērns nedrīkstētu palikt, izglītības sistēmas nepamanīts”.

Apmeklējuma gaitā bērnunama pedagogi iepazīstināja Valsts prezidentu ar aktuālākajām problēmām, tai skaitā nepietiekamo vietu skaitu arodvidusskolās, jauniešu nodarbinātību vasaras mēnešos un iespējām apgūt nepieciešamās sociālās prasmes un zināšanas.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!