• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar e-lietu ministra amata kandidāti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2008., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175087

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīt, 11.maijā, — Latvijā Mātes diena

Vēl šajā numurā

10.05.2008., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar e-lietu ministra amata kandidāti

 

9.maijā Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar e-lietu ministra amata kandidāti Signi Bāliņu un pārrunāja pretendentes līdzšinējo profesionālo pieredzi informācijas tehnoloģiju un elektroniskās pārvaldes jomā, kā arī caurskatīja valdības deklarācijas e-lietu nozīmīgākos uzdevumus. Pēc sarunas I.Godmanis atzina, ka S.Bāliņas kandidatūra atbilst izvirzītajām prasībām, tāpēc jau nākamajā ceturtdienā (15.maijā) Ministru prezidents aicinās Saeimas deputātus atbalstīt S.Bāliņas apstiprināšanu ministres amatā.

Tikšanās laikā S.Bāliņa ar premjeru pārrunāja līdzšinējo praktisko un akadēmisko darbu gan Latvijas Universitātes pasniedzējas, gan arī “Datorzinību centra” valdes priekšsēdētājas amatā.

I.Godmanis iepazīstināja ministres amata kandidāti ar Valdības deklarācijā un Rīcības plānā paredzētajiem uzdevumiem elektronisko pakalpojumu un informācijas sabiedrības attīstības jomā. Tāpat pārrunāts e-sekretariāta paveiktais valdības pirmajās 100 dienās.

I.Godmanis norādīja, ka īpaša uzmanība jāvelta Eiropas Savienības struktūrfondu apguvei. “Tam jānotiek bez aizķeršanās, jo šī ir mūsu labākā iespēja krietni uzlabot elektronisko pakalpojumu pieejamību un informācijas sistēmu attīstību gan valsts, gan pašvaldību līmeņos,” uzsvēra Ministru prezidents.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!