• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par iedzīvotāju informēšanu zemkopības jautājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2008., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175079

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar e-lietu ministra amata kandidāti

Vēl šajā numurā

10.05.2008., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par iedzīvotāju informēšanu zemkopības jautājumos

 

Zemkopības ministrijā (ZM) joprojām turpina darboties “karstā” līnija 67027010, kura veic tai paredzēto uzdevumu – informē lauku iedzīvotājus, zemniekus un citus interesentus par zemkopības jautājumiem.

Piezvanot uz šo numuru darba dienās no pulksten 9 līdz 19, atbildi uz Zemkopības ministrijas kompetencē esošajiem jautājumiem jebkurš interesents saņem dienas laikā.

Savukārt katru trešdienu no pulksten 9 līdz 10 pa ministrijas “karsto” telefonu Latvijas lauku iedzīvotāju, zemnieku un citu interesentu jautājumus par zemkopību un ar to saistīto nozaru problēmām uzklausa zemkopības ministrs Mārtiņš Roze.

ZM arī piedāvā lauksaimniekiem aktuālo un nepieciešamo informāciju lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un zivsaimniecībā saņemt savā mobilajā telefonā īsziņas veidā. Ministrijas “karstais” telefons ir guvis lielu atsaucību iedzīvotāju vidū. Pēc statistikas datiem, 2007.gadā uz “karsto” līniju ir zvanījuši vairāk nekā 500 interesentu. Arī 2008.gadā iedzīvotāju interese nav mazinājusies – līdz šim jau ir piezvanījuši ap 200 iedzīvotāju.

Lauksaimnieku uzdotie jautājumi visbiežāk skar tēmas, kas saistītas ar lauksaimniecību, zivsaimniecību, mežsaimniecību. Šogad īpašu uzmanību ir izpelnījušies jautājumi, kas saistīti ar piensaimniecību, kā arī valsts politiku šajā jautājumā.

Ideja par “karsto” telefonu radusies zemkopības ministra vizītēs lauku rajonos un reģionālajā presē, kur organizētas telefonakcijas konkrētā reģiona iedzīvotājiem. “Tā ir neatsverama pieredze un palīdzība ministrijas darbā, jo dod jaunu informāciju par reģionu un arī visas Latvijas lauku aktualitātēm,” par šādas komunikācijas lietderību ir pārliecināts zemkopības ministrs M.Roze.

 

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!