• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Labklājības nozares vadītāju forumu – starp valsti un cilvēku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2008., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174915

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas deputātu piedalīšanos Valsts darba inspekcijas reidā

Vēl šajā numurā

08.05.2008., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Labklājības nozares vadītāju forumu – starp valsti un cilvēku

 

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 7.maijā atklāja Labklājības nozares vadītāju forumu, kurā nozares vadošie eksperti informēja par paveiktajām un plānotajām aktivitātēm sociālajā jomā. 

“Labklājības ministrija ir īpaša ministrija, jo tās darbs vistiešāk ir vērsts uz cilvēku – jūs strādājat cilvēkam. Būtiska loma ministrijas politikas īstenošanā ir padotības institūcijām, kas ir ministrijas vēstneši visā Latvijā. Lai atrastu darbu, cilvēki dodas uz Nodarbinātības valsts aģentūru; lai noformētu bērna kopšanas pabalstu vai noskaidrotu jautājumus, kas saistīti ar pensiju – pie Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras speciālistiem, bet darba tiesību pārkāpumus konstatēt un atklāt palīdzēs Valsts darba inspekcija. Tādējādi katra no šīm institūcijām veido iedzīvotāju viedokli par Labklājības ministrijas un valsts attieksmi pret cilvēku,” atklāšanas uzrunā uzsvēra G.Daudze.

Saeimas priekšsēdētājs norādīja, ka šāds forums ir lieliska iespēja visiem nozares ekspertiem apmainīties ar pozitīvo pieredzi un diskutēt par kopīgām problēmām, jo “katram no mums ir gan savas stiprās puses, gan jomas, kurās varam vēl mācīties, kuras pilnveidot”.

G.Daudze atzinīgi novērtēja, ka darba kārtībā iekļauts jautājums par Eiropas Savienības struktūrfondu apguves perspektīvām sociālajā jomā, norādot, ka finansiālajam atbalstam ir būtiska nozīme labu ideju īstenošanā.

Gundars Daudze bija Labklājības ministrijas parlamentārais sekretārs no 2006.gada novembra līdz 2007.gada septembrim.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!