• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ziemeļu un Baltijas valstu finanšu ministru konferenci. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.2008., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174103

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja amata kandidāti

Vēl šajā numurā

18.04.2008., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ziemeļu un Baltijas valstu finanšu ministru konferenci

 

17. un 18.aprīlī finanšu ministrs Atis Slakteris piedalās Ziemeļu un Baltijas valstu finanšu ministru konferencē Hamburgā. Konferenci apmeklē arī finanšu ministra padomniece Ingūna Gulbe un Finanšu ministrijas Eiropas Savienības un starptautisko lietu departamenta direktore Inese Sudare.

13. Ziemeļu un Baltijas valstu finanšu ministru konferencē tiek diskutēts par izglītības finansēšanu un tās ietekmi uz makroekonomiku. Sarunu dalībnieki spriež par optimālo izglītības finansējuma pārdali starp valsts un privātajiem līdzekļiem.

Konferencē tiek runāts arī par valstu pārvaldītajiem finanšu aktīvu fondiem jeb labklājības fondiem. Diskusijas dalībnieki norāda, ka labklājības fondi ieņem aizvien nozīmīgāku lomu starptautiskajā finanšu sistēmā, jo nodrošina pārrobežu investīciju plūsmu un veicina ekonomikas attīstību.

13. Ziemeļu un Baltijas valstu finanšu ministru konferencē Hamburgā piedalās finanšu ministri no Dānijas, Igaunijas, Īslandes, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Somijas, Vācijas un Zviedrijas.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!