• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas deputātu un darbinieku piedalīšanos asinsdonoru akcijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2008., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172354

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Vjetnamas vēstnieka vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

13.03.2008., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas deputātu un darbinieku piedalīšanos asinsdonoru akcijā

 

11.martā asinsdonoru akcijā pie Saeimas nama piedalījās 27 Saeimas deputāti un darbinieki, lai paustu atbalstu asinsdonoru kustībai, kā arī aicinātu citus cilvēkus palīdzēt, ziedojot asinis.  

“Ārstu ikdienas darbā bieži ir gadījumi, kad pacientu dzīvības glābšanai nepieciešama līdzcilvēku palīdzība, jo bez asinsdonoru ziedotajām asinīm cilvēka dzīvību nav iespējams glābt. Tādēļ mēs, Saeimas deputāti ārsti, aicinājām kolēģus iesaistīties asins ziedošanas akcijā, lai tādējādi pievērstu uzmanību šai problēmai un paustu atbalstu asins donoru kustībai,” skaidroja Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze.

Asinsdonoru akcijas rīkošana Saeimā jau kļuvusi par ikgadēju tradīciju, jo šī ir jau trešā reize, kad deputāti piedalās šādā akcijā. Specializētajā Valsts asinsdonoru centra autobusā asinis ziedot bija aicināti ne tikai Saeimas deputāti un darbinieki, bet arī citi interesenti.

 

Saeimas preses dienests

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!