• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par centralizēto eksāmenu kārtošanas nosacījumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2008., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172234

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

11.03.2008., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par centralizēto eksāmenu kārtošanas nosacījumiem

 

Vidusskolēniem ir tiesības mainīt izvēlētos centralizētos eksāmenus vai pieteikties papildu eksāmena kārtošanai līdz šā mācību gada 1.aprīlim, iesniedzot iesniegumu izglītības iestādes vadītājam.

Savukārt personas, kuras jau ieguvušas atestātu par vispārējo vidējo izglītību vai diplomu par profesionālo vidējo izglītību un kurām jākārto eksāmens, lai saņemtu vispārējās vidējās izglītības sertifikātu, kas nepieciešams kā konkursa atlases kritērijs uzņemšanai augstākās pakāpes izglītības programmās, var pieteikties augstskolā, ar kuru Izglītības satura un eksaminācijas centrs ir noslēdzis sadarbības līgumu par eksāmenu organizēšanu. Pieteikties iespējams arī līdz šā mācību gada 1.aprīlim.

2007./2008.mācību gadā centralizētie eksāmeni tiks organizēti šādās augstskolās: Latvijas Universitātē, Daugavpils Universitātē, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Liepājas Pedagoģijas akadēmijā, Vidzemes Augstskolā.

 

ISEC informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!