• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Azerbaidžānas robežsardzes dienestu sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2008., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171859

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Baltkrievijas sociālo dienestu sadarbību

Vēl šajā numurā

04.03.2008., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Azerbaidžānas robežsardzes dienestu sadarbību

 

Pēc Azerbaidžānas Republikas Valsts robežu dienesta priekšnieka ģenerālleitnanta Elčina Guļijeva uzaicinājuma no 24. līdz 29.februārim Latvijas Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš ar delegāciju atradās darba vizītē Azerbaidžānā, lai parakstītu vienošanos par sadarbību starp Latvijas Republikas Valsts robežsardzi un Azerbaidžānas Republikas Valsts robežu dienestu.

Darba vizītes ietvaros ģenerālis G.Dāboliņš apmeklēja Azerbaidžānas Valsts robežu dienesta pašreiz būvējamo robežsargu akadēmiju, Valsts robežu dienesta Olimpisko centru, izbūvēto Valsts robežu dienesta aviācijas bāzi un krasta apsardzes vienību.

Tika apmeklēts arī Azerbaidžānas Valsts robežu dienesta atpūtas centrs. Darba vizītes laikā ģenerālis G.Dāboliņš apmeklēja Azerbaidžānas–Krievijas robežu, tikās ar Latvijas vēstnieku Azerbaidžānā, kā arī ar Azerbaidžānas prezidenta palīgu nacionālās drošības jautājumos.

Noslēgtā vienošanās paredz katras puses kompetences ietvaros attīstīt abu valstu sadarbību dažādās jomās, lielāko uzmanību abu valstu sadarbībā vēršot cīņai pret nelegālo imigrāciju, cilvēku nelikumīgu pārvadāšanu pāri robežai un cilvēku tirdzniecību, kā arī cīņai pret starptautisko terorismu, organizētās un pārrobežu noziedzības izpausmēm, valsts robežu pārkāpumiem, ieroču un munīcijas, sprāgstvielu, narkotisko un psihotropo vielu, radioaktīvo materiālu, aizliegto preču un priekšmetu kontrabandu, kā arī pret citiem potenciāliem apdraudējumiem valsts robežām.

 

Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!