• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parakstu vākšanu par grozījumiem Satversmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2008., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171453

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas deputātu viesošanos sociālās aprūpes iestādēs

Vēl šajā numurā

26.02.2008., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parakstu vākšanu par grozījumiem Satversmē

 

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) 20.februārī vienojās nemainīt savu iepriekš pieņemto lēmumu, ka parakstu vākšana par Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības iesniegto likumprojektu “Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē” notiks no 12.marta līdz 10.aprīlim.

Tādējādi CVK atbalsta secīgu parakstu vākšanas rīkošanu un lēmumu par to, kad sarīkojama parakstu vākšana par biedrības “Sabiedrība citai politikai un tiesiskai valstij” kopīgi ar Pensionāru un senioru partijas iesniegto likumprojektu “Grozījumi likumā “Par valsts pensijām””, pieņems nākamās nedēļas beigās, pēc tam, kad būs pabeigusi iesniegtā likumprojekta atbalstītāju parakstu pārbaudi.

Izskatot jautājumu par parakstu vākšanas apvienošanu, CVK locekļu viedokļi dalījās. Tomēr neviens no trijiem CVK locekļiem, kas pauda atbalstu parakstu vākšanas par grozījumiem Satversmē pārcelšanai, lai to būtu iespējams sarīkot vienlaikus ar iespējamo parakstu vākšanu par grozījumiem likumā “Par valsts pensijām”, nebija gatavs iesniegt izskatīšanai CVK sēdē atbilstošu lēmuma projektu.

11 989 pilsoņu parakstītu likumprojektu “Grozījumi likumā “Par valsts pensijām”” biedrība “Sabiedrība citai politikai un tiesiskai valstij” kopīgi ar Pensionāru un senioru partiju CVK iesniedza 18.februārī.

 

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!