• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.02.2008., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171155

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 18.februārī

Vēl šajā numurā

20.02.2008., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV08VAKS.JPG (59967 bytes)• Latvijas investīciju un attīstības aģentūras mājaslapā plānots izveidot sadaļu, kurā no šā gada 1.aprīļa ikvienam uzņēmējam tiks dota iespēja anonīmi paust savu viedokli un priekšlikumus par birokrātiskajām un administratīvajām procedūrām, kas traucē viņu biznesa ikdienu.

 

• “Eirobarometra” jaunākajā ziņojumā secināts: Latvijas iedzīvotāji optimistiskāk vērtē Eiropas Savienības attīstību nekā Latvijas nākotni. Tas ir fons, kura Latvijas Darba devēju konfederācija un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība pagājušonedēļ vērtēja 2007. gada janvārī noslēgtās ģenerālvienošanās izpildi. Vairāk – rakstā “Darba klimata izmaiņas – Darba likumā, attiecībās un attieksmē”.

 

• Ekonomika Baltijas valstīs bremzējas. Eksperti norāda – no ekonomikas lejupslīdes neizbēgt nevienai no valstīm, lai arī piezemēšanās visām varētu būt atšķirīga. Visdrīzāk šīs lejupslīdes gadījumā notiks iekšzemes kopprodukta izaugsmes tempu, kā arī struktūras korekcijas. Piezemēšanās sekas skaidro materiāls “Visa Baltija piezemējas pēc traka skrējiena”.

 

• SIA “Drošas braukšanas skola” ir gan veiksmīga biznesa, gan arī sociālās atbildības paraugs. Uzņēmuma īpašnieks Artūrs Priednieks uzskata, ka pieklājībai uz ceļa jākļūst par modes lietu.

 

• Kopš stājās spēkā inflācijas apkarošanas plāns, kredītu tirgus ir nobremzējies. Samazinājies lielo darījumu skaits, bankas mainījušas kredītpolitiku. Vairāk rakstā – “Kredīti atdziest. Vai parādnieku skaits palielināsies?”

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!